Hösten 2020

Kära medlemmar!

I skrivande stund är det en solig sensommar och jag hoppas ni har haft en bra sommar hittills trots vädret och eftersom det fortfarande finns en hel del restriktioner för oss. Själv har jag nu under 5 månader vistats i mitt fritidshus i Halmstad, där det är lättare att upprätthålla de rekommendationer som finns.

Våren för vår förening blev inte alls som vi hade tänkt oss och det mesta av det vi planerat fick ställas in som ni märkte. Styrelsen har nu haft möte för att bestämma över höstens aktiviteter och vi upplever det svårt att veta hur vi skall lösa det. Inga restriktioner är släppta och vi uppmanas dagligen att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid symtom. Men vårens nya aktivitetet med promenader, utökar vi i höst till fler tillfällen och du ser i programmet dag och tid. Badgrupperna minskas till fyra grupper i veckan och ledarfrågan arbetas det med för fullt. Handträningen kör vi igång med i oktober om inget annat meddelas och ett månadsmöte försöker vi ha i december, då vi äter en bit julmat och lyssnar på Tommy Svenssons julmusik. Detta möte hoppas vi innerligt att vi kan ha. Du är varmt välkommen och vi hjälps åt att efterleva de restriktioner som finns.

Jag önskar innerligt att du hittar meningsfulla aktiviteter även om det inte är som vanligt. Var rädd om dig, så hoppas jag att vi ses så småningom, antingen i höst eller längre fram.

Agneta Gånemo

Er ordförande